The Unreleased Highland - Give The Dog An Egbert.

Hitta nya lösningar

Det gäller att hitta nya lösningar på olika små inredningsproblem som man kan ha. Ja och det är ju kul när man hittar saker och ting som man kan göra och som man vill förbättra i hemmet. En sån sak kan vara att man skaffar skjutpartier till hemmet som man kan skaffa och göra att det blir så där snyggt och fint som man önskar ha det.
Ja det är bra att kunna göra saker som man tycker gör stor skillnad hemma, för man vill ju att det ska bli så fint som det bara kan bli. Och det är väldigt snyggt med skjutpartier tycka jag, det ger ev väldigt snygg känsla i rummet och det blir så mycket finare än vanliga dörrar tycker jag.

Våga göra något nytt

Ja ibland gäller det att våga göra något nytt och prova sig fram för att se om det är något som man kan skapa på ett nytt sätt. Eller hitta en ny lösning som man kanske inte hade tänkt på tidigare.. Ja det finns så mycket som man kan göra när det kommer till inredning och att det ska bli ännu finare än vad det brukar vara. Ja det gäller att prova på och se vad som man kan göra för att man ska kunna trivas som bäst och bara kunna njuta fullt ut i hemmet. Sen så vill man ju att det ska vara praktiskt och snyggt såklart, ja det finns så mycket att hitta på och göra och det är ju underbart att det kan vara på det viset och att man känner att det går att göra nya saker som man inte har gjort tidigare. 
Ja idéerna tar ju inte slut och det är väl underbart att det är på det viset och att man känner att det blir så bra som möjligt.